Vi hjälper Dig som företagare eller privatperson att automatisera Din vardag och samtidigt förbättra fastighetsskyddet.  Med små medel går det att förhindra att barnen springer ut på vägen, försvåra för tjuven eller helt enkelt bara imponera på grannen.

VARFÖR AUTOGRIND?

Det ska vara enkelt att förbättra sitt områdesskydd och förenkla sin vardag. Därför erbjuder vi kvalitativa produkter till överkomliga priser. För att hålla våra omkostnader nere fokuserar vi på att sälja våra produkter via vår webbutik.  Det gör att vi kan erbjuda fler produkter till låga priser med bra kvalitet och god service.

TRYGGHET, KVALITET, SERVICE

Vi har lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen och industrin och riktar oss mot både privatpersoner och företag. Hos oss kommer kunden alltid i första hand och vårt mål är att Du som kund ALLTID ska vara nöjd när Du köper våra produkter. Vi erbjuder endast produkter som uppfyller kraven för nordiskt klimat. För att Du skall känna dig extra trygg hos oss erbjuder vi alltid minst 2 års garanti.

SÅ HÄR BÖRJADE DET

Gardefeldt Solutions AB och Autogrind.se ägs och drivs av Glenn och Karin Gardefeldt. Det hela började år 2017 med att fina gamla grindar på deras fastighet, på grund av avsaknad av automatik, mest stod öppna. I takt med att omgivande trafik blev intensivare samtidigt som familjen växte och blev större,behövde fastighetskyddet och familjens säkerhet förbättras. En grundlig genomgång av befintlig marknad gällande grindautomatik och övrigt områdesskyddvisade att det fanns ett behov av prisvärda, enkla och kundvänliga lösningar anpassade för nordiskt klimat.

Glenn och Karin Gardefeldt

Gardefeldt Solutions AB (AUTOGRIND.SE)

”VI AUTOMATISERAR DIN VARDAG”